Ga naar inhoud
Amish Origins BV
klachtenverlichting-bij-artritis

Pijn bij artritis, spierpijn of gewrichtspijn

Bij artritis heeft u vaak last van pijn, zwelling, lokale warmte en vaak ook roodheid. U kunt uw gewrichten steeds moeilijker bewegen, en sommige bewegingen zijn helemaal niet meer mogelijk door zwelling en pijn. De producten van Amish Origins® zijn gemaakt om uw klachten te verlichten, op de traditionele manier. Onze zalf zorgt voor een diepe werking en geeft langdurig kalmerende verlichting van uw klachten.

Vanaf 7,95
Koop direct
Geeft een fijn en aangenaam gevoel
Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
Heel eenvoudig aan te brengen op uw huid
“Als ik last heb van rusteloze benen, gebruik ik amish aloë zalf. Ik kan dan beter slapen.”
Elena
“Besteld nav advertentie op internet. Bij gebruik blijkt het middel zeer effectief voor de behandeling van mijn RSI-klachten (enkels en bovenzijde voeten).”
C.M. van der Mast, 03-05-2022
“Ik gebruik Amish Crème voor stijve spieren en een pijnlijk heupgewricht. Hierdoor kan ik 's nachts pijnvrij slapen.”
Jurgen, 16-11-2021
“Goede ervaring. Gebruik nu sinds kort de aloë zalf van Amish. Ik ben zeer tevreden, ook over de service.”
Anja

Kies en bestel Amish Origins®

tijdelijk 2e flacon halve prijs!
Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

15,95
Amish Origins® Aloë Vera crème 207 ml pompflacon

Aloë Vera crème van Amish Origins geeft direct verzachting bij rusteloze benen. De crème trekt diep in en heeft een verkoelend effect dankzij de organische ingrediënten. Heeft u structureel last van rusteloze benen? Dan is dit formaat perfect voor u!

25,95
Tijdelijk uitverkocht
Voordelig uitproberen!
Amish Origins® verlichtende zalf reisverpakking 30 gram

Op reis altijd verlichtende zalf bij de hand? Met deze reisverpakking kunt u overal waar u bent uw klachten verlichten. Breng de zalf aan op het oppervlakte van waar u pijn heeft en ervaar direct kalmering.

7,95
Amish Origins® verlichtende zalf 100 gram

Onze pijnverlichtende zalf zorgt voor diepere werking en geeft een langdurige verlichting van uw klachten. De menthol ruikt u niet alleen, u ervaart daarnaast ook verlichting van uw klachten bij griep en verkoudheid.

15,95
Meest gekozen
Amish Origins® verlichtende zalf 200 gram

Een traditionele, medicinale zalf die therapeutische, diep doordringende verlichting biedt bij klachten als artritis, spierpijn en pijnlijke gewrichten. Dit formaat verpakking is perfect voor structureel gebruik.

24,95