Ga naar inhoud
Amish Origins BV
klachtenverlichting-bij-artritis

Pijn bij artritis, spierpijn of gewrichtspijn

Bij artritis heeft u vaak last van pijn, zwelling, lokale warmte en vaak ook roodheid. U kunt uw gewrichten steeds moeilijker bewegen, en sommige bewegingen zijn helemaal niet meer mogelijk door zwelling en pijn. De producten van Amish Origins® zijn gemaakt om uw klachten te verlichten, op de traditionele manier. Onze zalf zorgt voor een diepe werking en geeft langdurig kalmerende verlichting van uw klachten.

Heeft u last van zware en vermoeide benen? Lees dan hier meer over producten die daarbij kunnen helpen!

Vanaf 7,95
Lees meer
Geeft een fijn en aangenaam gevoel
Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
Heel eenvoudig aan te brengen op uw huid
“Ik was sceptisch maar het helpt echt! De pijn in m’n knie is een stuk verminderd. Ook ruikt het lekker en het is een heerlijke volle zalf om op de huid te smeren. Zeker een aanrader.”
Mirjam, 15-02-2023
“Na vele zalfjes te hebben geprobeerd, werkte Amish zalf echt. Verbazingwekkend!!”
Evelyn Kon, 20-06-2023
“Het werkt!!! Heerlijke geur, niet TE warm en soepele gewrichten. Pijn verminderde.”
H. Looij, 31-10-22

Kies en bestel Amish Origins

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

15,95
Weer leverbaar!
Amish Origins® Aloë Vera crème 207 ml pompflacon

Aloë Vera crème van Amish Origins geeft direct verzachting bij rusteloze benen. De crème trekt diep in en heeft een verkoelend effect dankzij de organische ingrediënten. Heeft u structureel last van rusteloze benen? Dan is dit formaat perfect voor u!

25,95
Voordelig uitproberen!
Amish Origins® verlichtende zalf reisverpakking 30 gram

Op reis altijd verlichtende zalf bij de hand? Met deze reisverpakking kunt u overal waar u bent uw klachten verlichten. Breng de zalf aan op het oppervlakte van waar u pijn heeft en ervaar direct kalmering.

7,95
Amish Origins® verlichtende zalf 100 gram

Onze pijnverlichtende zalf zorgt voor diepere werking en geeft een langdurige verlichting van uw klachten. De menthol ruikt u niet alleen, u ervaart daarnaast ook verlichting van uw klachten bij griep en verkoudheid.

15,95
Meest gekozen
Amish Origins® verlichtende zalf 200 gram

Een traditionele, medicinale zalf die therapeutische, diep doordringende verlichting biedt bij klachten als artritis, spierpijn en pijnlijke gewrichten. Dit formaat verpakking is perfect voor structureel gebruik.

24,95
Reumatoïde artritis

Wat is (reumatoïde) artritis?

Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij u gewrichten zijn ontstoken. Doordat uw gewrichten zijn ontstoken krijgt u last van onder andere uw handen, benen en enkels. Het gevolg van ontstoken gewrichten is dat u deze moeilijker kunt bewegen. Eén van de manieren om de klachten van ontstoken gewrichten te verlichten is beweging. Zorg voor genoeg beweging, elke dag. 
Heb ik reumatoïde artritis?

Heb ik reumatoïde artritis?

Heeft uw last van ontstoken gewrichten? Zijn uw gewrichten pijnlijk, dik of warm? En heeft u moeite met bewegen? Maak dan een afspraak bij de huisarts en de huisarts zal de gewrichten onderzoeken. Er zijn een aantal symptonen die vaak voorkomen bij reumatoïde artritis:

  • De klachten zijn in de ochtend het ergst, of wanneer u veel stilzit. 
  • U heeft dezelfde klachten links en rechts

Herkent u bovenstaande klachten en ervaart u deze meer dan 1 week? Dan raden wij u aan om de huisarts te bezoeken.