Ga naar inhoud
Amish Origins BV
Rusteloze benen

Traditionele klachtenverlichting bij rusteloze benen

Heeft u moeite met het stilhouden van uw benen? En ervaart u vermoeidheid in uw benen? Dan heeft u last van zware benen. Een vervelend gevoel waar u graag zo snel mogelijk vanaf komt. De crème draagt bij aan een betere nachtrust en verbetert uw energie overdag. De diep inwerkende Aloë Vera crème van Amish Origins® verlicht uw klachten:

  • Zwaar gevoel in uw benen
  • Slaaptekort door onrustige nachten
  • Weinig energie overdag en futloos voelen
Vanaf 15,95
Lees meer
Geeft een fijn en aangenaam gevoel
Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
Eenvoudig aan te brengen op de huid

Kies en bestel diep inwerkende Aloë Vera crème

Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij zware benen. Lees hier meer over onze Aloë Vera crème.
Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

15,95
Weer leverbaar!
Amish Origins® Aloë Vera crème 207 ml pompflacon

Aloë Vera crème van Amish Origins geeft direct verzachting bij rusteloze benen. De crème trekt diep in en heeft een verkoelend effect dankzij de organische ingrediënten. Heeft u structureel last van rusteloze benen? Dan is dit formaat perfect voor u!

25,95
“Geen last meer van rusteloze benen, als ik de crème aan breng! Ontstoken bilspier reageert heel goed op de zalf! Kan geen paracetamol tegen op!”
Ees Grootenraast, 15-10-22
“Al gebruikt voor: Neusproblemen, (Verkoudheid), Chronische Rugpijn en mijn man rusteloze benen en voeten. Na dagelijks gebruik veel verbetering. Het werkt. Echt!”
Leen, 04-07-2023
“Ik heb het 3 dagen gebruikt en heerlijk geslapen. Daarna 2 dagen niet ivm weekendje weg, niet lekker geslapen ,rusteloze benen. Vannacht weer gesmeerd en de hele nacht doorgeslapen. Ik ben overtuigd!”
Heidi van den Heuvel, 04-09-2023
“Wauw!!! wat een top product, Jarenlang zocht ik naar een oplossing voor mijn rusteloze benen, zelfs vele doktoren bezocht maar die konden mij niet helpen met dit probleem! Maar toen vond ik Amish en in 1 woord GEWELDIG! IK BEN HEEL DANKBAAR!”
Corine Edelenbos, 09-09-2023
“Na het goed insmeren van mijn benen en voeten voel ik al na een aantal minuten de pijn wegtrekken, Het helpt ook tegen kramp in je benen en voeten en slaap ik gelukkig beter.”
Albertha van der Scheer, 27-07-2023
“Na vele zalfjes te hebben geprobeerd, werkte Amish zalf echt. Verbazingwekkend!!”
Evelyn Kon, 20-06-2023
“Crème smeert gemakkelijk, voelt eerst koud aan door de menthol die erin zit, daarna begint de pijn in mijn spieren minder te worden. Voor mijn restless legs verdween het nare gevoel inmijn benen na 15 minuten en kon ik eindelijk in slaap vallen. Nog geen allergische reactie van mijn gevoelige huid gevoeld, fijn!”
P. Ammerlaan, 15-02-2023
“Het is een geweldig product heb geen last meer van onrustige benen.”
Marian, 28-10-2022
“Geweldig product! Bij opkomende RLS even een kleine hoeveelheid inmasseren en het is meestal vrijwel direct verholpen. Ik heb er erg veel baat bij en heb intussen al een paar keer een bestelling geplaatst. Ook heeft mijn vrouw bij spierpijn er veel baat bij. Kortom, het hoort eigenlijk in elk huishouden aanwezig te zijn.”
Peter Salverda, 24-01-2023

Klachtenverlichting bij rusteloze benen

De oorzaak van rusteloze benen blijft meestal onduidelijk. Het komt vaker voor bij oudere mensen en vaker bij vrouwen dan mannen. Hoewel deze aandoening geen kwaad kan, hebben mensen er wel veel last van. Onze producten verlichten de klachten op traditionele wijze en zijn geheel samengesteld met natuurlijke ingrediënten.

Wat zijn rusteloze benen?

Wat zijn rusteloze benen? Als u het gevoel heeft dat u constant uw benen moet bewegen heeft u waarschijnlijk last van rusteloze benen. U ervaart een vervelend, tintelend gevoel en hier wilt u van af komen. Bewegen kan tijdelijk helpen maar wanneer u stopt met bewegen is het onrustige gevoel terug in u benen. En zo’n onbedwingbare onrust in de benen kan behoorlijk frustrerend zijn.

Oorzaken rusteloze benen

Het rusteloze benen syndroom is een neurologische aandoening die in de meeste gevallen niet meer verdwijnt. Als u ergens last van hebt, is het niet alleen fijn om dat probleem op te lossen, maar ook om het te voorkomen. We begrijpen dan ook heel goed dat u op zoek bent naar de oorzaken van rusteloze benen. Maar wat zijn de oorzaken van restless legs?  

Wat te doen tegen rusteloze benen?

Wanneer u last heeft van onrustige benen kan dit erg vervelend zijn. U heeft het gevoel dat u uw benen constant moet bewegen, voornamelijk wanneer u in bed ligt. Dit kan leiden tot slapeloosheid. Slapeloze nachten wilt u natuurlijk voorkomen. Maar wat te doen tegen rusteloze benen? De oorzaak is niet altijd bekend en een goede oplossing is ook niet altijd te vinden. Hoe u de klachten van het rusteloze benen syndroom toch kunt verminderen? Lees verder!

Rusteloze benen tijdens de zwangerschap

Een onbedwingbare onrust in uw benen tijdens de zwangerschap. Tijdens uw zwangerschap is er een grote kans op rusteloze benen. Als gevolg van de onrust in uw benen ‘moet’ u bewegen om het vervelende gevoel om te zetten in een rustgevend gevoel. Rusteloze benen komt voornamelijk voor aan het begin van de zwangerschap. Rusteloze benen tijdens de zwangerschap kosten u vaak uw goede nachtrust en zorgen ervoor dat u overdag minder energie hebt.

Niet kunnen slapen door rusteloze benen

Rusteloze benen kunnen uw nachtrust behoorlijk in de weg zitten, met allemaal vervelende gevolgen. Doordat u s ‘nachts slecht slaapt bent u overdag moe, ervaart u concentratieproblemen en kunt u niet lang stilzetten. Niet kunnen slapen door rusteloze benen kan voor problemen op het werk zorgen, in uw sociale leven en soms zelfs in u relatie. Helemaal weggaat het waarschijnlijk nooit, maar wat nu als u uw klachten zou kunnen verminderen?

Medicatie rusteloze benen

Wanneer u last heeft van rusteloze benen wordt er niet altijd medicatie voorgeschreven. Medicijnen helpen namelijk niet altijd, het kan juist zorgen voor bijwerkingen. Om de klachten van rusteloze benen te verlichten worden vaak natuurlijk producten gebruikt. Bijvoorbeeld, de diep inwerkende aloë vera crème. Deze crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen

Behandeling rusteloze benen

Rusteloze benen zijn erg vervelend. Bij rusteloze benen voelt u een onrust in de benen die niet zomaar over gaat. Helaas is er nog geen echte behandeling voor rusteloze benen gevonden. Wel zijn er een aantal manieren om ervoor te zorgen dat de klachten verminderen.

Rusteloze benen en magnesium

Er valt veel te lezen en er wordt veel vertelt over de relatie tussen magnesium en rusteloze benen maar wat klopt er en wat is een fabel? Amish Origins® heeft de relatie tussen magnesium en rusteloze benen uitgezocht en zal al jouw vragen beantwoorden.

Rusteloze benen en sporten

Overdag regelmatig sporten heeft een positief effect op de behandeling van rusteloze benen. Of het nou sporten is of lichaamsbeweging, zo lang het niet te intensief is draagt het bij aan de verlichting van klachten. Tenminste, dat wordt gesuggereerd. Maar is dat ook echt zo? Versterkt intensief sporten de klachten?

Rusteloze armen

Wanneer u last heeft van rusteloze armen heeft u waarschijnlijk het rusteloze armen syndroom. Misschien kent u het rusteloze benen syndroom. Het rusteloze armen syndroom is hetzelfde maar dan speelt het zich rondom de armen. De klachten van rusteloze armen zijn erg vervelend. Rusteloze armen veroorzaakt een tintelend gevoel in de armen. Dit gevoel zorgt ervoor dat je jouw armen moet bewegen, zelfs als je dit misschien geen eens wilt.