Ga naar inhoud
Amish Origins BV
Rusteloze benen

Traditionele klachtenverlichting bij rusteloze benen

Heeft u moeite met het stilhouden van uw benen? En ervaart u kriebel in de onderbenen? Dan heeft u last van rusteloze benen. Een vervelend gevoel waar u graag zo snel mogelijk vanaf komt. De diep inwerkende Aloë Vera crème van Amish Origins® verlicht uw klachten. De crème draagt bij aan een betere nachtrust en verbetert uw energie overdag.
Vanaf 15,95
Koop direct
Geeft een fijn en aangenaam gevoel
Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
Eenvoudig aan te brengen op de huid
slaaptekort-rusteloze-benen

Klachtenverlichting bij rusteloze benen

De oorzaak van rusteloze benen blijft meestal onduidelijk. Het komt vaker voor bij oudere mensen en vaker bij vrouwen dan mannen. Hoewel deze aandoening geen kwaad kan, hebben mensen er wel veel last van. Onze producten verlichten de klachten op traditionele wijze en zijn geheel samengesteld met natuurlijke ingrediënten.

“Ik ben heel erg blij met deze crème. Na het insmeren krijg ik een heerlijk fris gevoel op de kuiten, en heb ik veel minder last van onrustige benen tijdens de nacht.”
D. van de Lagemaat, 22-08-2022
“Ik slikte elke avond medicijnen om te kunnen slapen. Met amish origins voor rls slik ik geen medicijnen meer. 's Avonds voor het naar bed gaan smeer ik mijn benen in en heb de hele nacht nergens last van. Wel overdag.”
Elle, 18-08-2022
“Ik slikte elke avond medicijnen om te kunnen slapen. Met amish origins voor rls slik ik geen medicijnen meer. S'avonds voor het naar bed gaan smeer ik mijn benen in en heb de hele nacht nergens last van. Wel overdag.”
Elle, 18-08-2022
“Als ik last heb van rusteloze benen, gebruik ik amish aloë zalf. Ik kan dan beter slapen.”
Elena
“Goede ervaring. Gebruik nu sinds kort de aloë zalf van Amish. Ik ben zeer tevreden, ook over de service.”
Anja
“Ik ben heel erg blij met deze crème. Na het insmeren krijg ik een heerlijk fris gevoel op de kuiten, en heb ik veel minder last van onrustige benen tijdens de nacht.”
D. van de Lagemaat, 22-08-2022
“Ik gebruik Amish Crème voor stijve spieren en een pijnlijk heupgewricht. Hierdoor kan ik 's nachts pijnvrij slapen.”
Jurgen, 16-11-2021

Kies en bestel Amish Origins®

tijdelijk 2e flacon halve prijs!
Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

15,95
Amish Origins® Aloë Vera crème 207 ml pompflacon

Aloë Vera crème van Amish Origins geeft direct verzachting bij rusteloze benen. De crème trekt diep in en heeft een verkoelend effect dankzij de organische ingrediënten. Heeft u structureel last van rusteloze benen? Dan is dit formaat perfect voor u!

25,95
Tijdelijk uitverkocht