Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Rusteloze benen tijdens zwangerschap

Rusteloze benen tijdens uw zwangerschap

U wilt net lekker gaan slapen, maar een kriebelend gevoel in uw benen houdt u wakker. Enkel door het bewegen van uw benen, houdt dit vervelende gevoel op. Als u zwanger bent kunt u last hebben van rusteloze benen ofwel, restless legs. Het klinkt wellicht niet als een bekend zwangerschapskwaaltje, maar toch heeft 1 op de 4 zwangere vrouwen last van rusteloze benen. 

U voelt tijdens uw zwangerschap een onbedwingbare onrust in de benen. Als gevolg hiervan 'moet' u bewegen om dat vervelende gevoel kwijt te raken. Tijdens uw zwangerschap is er een grote kans op rusteloze benen. Vooral aan het begin van de zwangerschap kunt u onrustige benen hebben. De klachten van rusteloze benen kosten u vaak uw goede nachtrust en zorgt ervoor dat u overdag minder energie hebt.

Gemaakt om uw klachten te verlichten

De producten van Amish Origins® zijn gemaakt om uw rusteloze benen tijdens de zwangerschap te verlichten. Onze zalf en crème hebben een diepe werking op restless legs en geven verlichting als u zwanger bent. De zalf verzacht en werkt kalmerend op uw benen.

Op traditionele manier

Amish Origins® maakt producten uitsluitend op natuurlijke wijze. Er wordt uitgegaan van de kracht van de natuur. Mensen maken al duizenden jaren gebruik van de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden, dus waarom zouden we dat nu ineens vervangen door iets kunstmatigs? Daarom bevat elk product enkel en alleen natuurlijke ingrediënten zoals menthol en aloë vera. Al het goede van vroeger is bewaard gebleven waaruit het recept voortkomt. Wat voor de Amish werkte, zal dus voor u ook werken.

Probeer Amish Origins® zelf

De Amish Origins® Aloë Vera Crème is er voor zwangere vrouwen met rusteloze benen, maar verlicht ook bij pijnlijke gewrichten, keelpijn en verkoudheid. Probeer het nu!

  • Geeft een fijn en aangenaam gevoel
  • Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
  • Heel eenvoudig aan te brengen op uw huid

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Aloë Vera Crème probeerverpakking
1,95

Een klein potje om Amish Origins Diep Inwerkende Aloë vera crème eens bijna gratis te proberen.

U betaalt alleen verzendkosten en u krijgt bij uw volgende bestelling 25% korting met een unieke kortingscode.

 

Bekijk product

Sluit u aan bij de restless legs community?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.