Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Ons assortiment

Welke klachten kan Amish Origins voor u verlichten?

Wanneer u last heeft van rusteloze benen, pijnlijke gewrichten, keelpijn, verkoudheid of droge lippen bieden onze producten verlichting. Amish Origins zorgt voor diepe werking en geeft verzachting. Probeer het nu!

Amish Origins® Aloë Vera crème bij rusteloze benen

Wanneer u last heeft van rusteloze benen wilt u er alles aan doen om van het kriebelende gevoel af te komen. Het kan namelijk gevolgen hebben voor uw nachtrust en energieniveau overdag. Onze Aloë Vera crème verlicht uw klachten op traditionele wijze.

Amish Origins® zalf bij pijnlijke gewrichten en keelpijn

Klachten zoals spier- en gewrichtspijn, maar ook griep, verkoudheid en keelpijn komen vaak voor en kunnen erg vervelend zijn. Onze zalf zorgt ervoor dat uw klachten langdurig worden verminderd, waardoor u weer optimaal kunt functioneren.

Amish Origins® lippenbalsem bij droge lippen

Heeft u last van droge of gesprongen lippen? Dit kan erg vervelend zijn. Onze traditionele lippenbalsem zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en beschermen uw lippen. Door de diepe werking ervaart u verzachting, ontspanning en bescherming.

Ervaringen van gebruikers

“Geen last meer van rusteloze benen, als ik de crème aan breng! Ontstoken bilspier reageert heel goed op de zalf! Kan geen paracetamol tegen op!”
Ees Grootenraast, 15-10-22
“Wauw!!! wat een top product, Jarenlang zocht ik naar een oplossing voor mijn rusteloze benen, zelfs vele doktoren bezocht maar die konden mij niet helpen met dit probleem! Maar toen vond ik Amish en in 1 woord GEWELDIG! IK BEN HEEL DANKBAAR!”
Corine Edelenbos, 09-09-2023
“Na het goed insmeren van mijn benen en voeten voel ik al na een aantal minuten de pijn wegtrekken, Het helpt ook tegen kramp in je benen en voeten en slaap ik gelukkig beter.”
Albertha van der Scheer, 27-07-2023
“Na vele zalfjes te hebben geprobeerd, werkte Amish zalf echt. Verbazingwekkend!!”
Evelyn Kon, 20-06-2023
“Het werkt!!! Heerlijke geur, niet TE warm en soepele gewrichten. Pijn verminderde.”
H. Looij, 31-10-22
“Ik heb het 3 dagen gebruikt en heerlijk geslapen. Daarna 2 dagen niet ivm weekendje weg, niet lekker geslapen ,rusteloze benen. Vannacht weer gesmeerd en de hele nacht doorgeslapen. Ik ben overtuigd!”
Heidi van den Heuvel, 04-09-2023
“Al gebruikt voor: Neusproblemen, (Verkoudheid), Chronische Rugpijn en mijn man rusteloze benen en voeten. Na dagelijks gebruik veel verbetering. Het werkt. Echt!”
Leen, 04-07-2023
“Ik was sceptisch maar het helpt echt! De pijn in m’n knie is een stuk verminderd. Ook ruikt het lekker en het is een heerlijke volle zalf om op de huid te smeren. Zeker een aanrader.”
Mirjam, 15-02-2023
“Crème smeert gemakkelijk, voelt eerst koud aan door de menthol die erin zit, daarna begint de pijn in mijn spieren minder te worden. Voor mijn restless legs verdween het nare gevoel inmijn benen na 15 minuten en kon ik eindelijk in slaap vallen. Nog geen allergische reactie van mijn gevoelige huid gevoeld, fijn!”
P. Ammerlaan, 15-02-2023
“Geweldig product! Bij opkomende RLS even een kleine hoeveelheid inmasseren en het is meestal vrijwel direct verholpen. Ik heb er erg veel baat bij en heb intussen al een paar keer een bestelling geplaatst. Ook heeft mijn vrouw bij spierpijn er veel baat bij. Kortom, het hoort eigenlijk in elk huishouden aanwezig te zijn.”
Peter Salverda, 24-01-2023
“Het is een geweldig product heb geen last meer van onrustige benen.”
Marian, 28-10-2022