Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Ons assortiment

Welke klachten kan Amish Origins voor u verlichten?

Wanneer u last heeft van rusteloze benen, pijnlijke gewrichten, keelpijn, verkoudheid of droge lippen bieden onze producten verlichting. Amish Origins zorgt voor diepe werking en geeft verzachting. Probeer het nu!

Amish Origins® Aloë Vera crème bij rusteloze benen

Wanneer u last heeft van rusteloze benen wilt u er alles aan doen om van het kriebelende gevoel af te komen. Het kan namelijk gevolgen hebben voor uw nachtrust en energieniveau overdag. Onze Aloë Vera crème verlicht uw klachten op traditionele wijze.

Amish Origins® zalf bij pijnlijke gewrichten en keelpijn

Klachten zoals spier- en gewrichtspijn, maar ook griep, verkoudheid en keelpijn komen vaak voor en kunnen erg vervelend zijn. Onze zalf zorgt ervoor dat uw klachten langdurig worden verminderd, waardoor u weer optimaal kunt functioneren.

Amish Origins® lippenbalsem bij droge lippen

Heeft u last van droge of gesprongen lippen? Dit kan erg vervelend zijn. Onze traditionele lippenbalsem zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en beschermen uw lippen. Door de diepe werking ervaart u verzachting, ontspanning en bescherming.

Ervaringen van gebruikers

“Crème smeert gemakkelijk, voelt eerst koud aan door de menthol die erin zit, daarna begint de pijn in mijn spieren minder te worden. Voor mijn restless legs verdween het nare gevoel inmijn benen na 15 minuten en kon ik eindelijk in slaap vallen. Nog geen allergische reactie van mijn gevoelige huid gevoeld, fijn!”
P. Ammerlaan, 15-02-2023
“Ik gebruik Amish Crème voor stijve spieren en een pijnlijk heupgewricht. Hierdoor kan ik 's nachts pijnvrij slapen.”
Jurgen, 16-11-2021
“Geen last meer van rusteloze benen, als ik de crème aan breng! Ontstoken bilspier reageert heel goed op de zalf! Kan geen paracetamol tegen op!”
Ees Grootenraast, 15-10-22
“Ik heb al jaren last van rustelozen voeten. Het zit eigenlijk bij mijn enkels. Tevens heb ik nierfalen. Dit gaat dus vaak samen met rustelozen benen/voeten. Heb van alles geprobeerd (ook het pilletje van de nefroloog hielp niet meer). Ik slik magnesium, eet bananen, walnoten, maar niets hielp. Medicijnen zijn niet goed voor je nieren, dus dat wil ik niet gebruiken. Totdat ik op deze site terecht kwam via een blog. Heb de probeerverpakking besteld en uitgeprobeerd. En je gelooft het niet, maar het werkt!! Ik smeer het ieder avond op mijn enkels en heb geen last meer, echt heel bizar. Dus ik kan het echt zeker aanbevelen!”
Ilse Ras, 10-10-2022
“Ik ben helemaal van mijn klachten af. Een super product! Makkelijk te bestellen en snelle levering. Een aanrader!”
GJ Ali 30-10-2021
“Ik ben blij met de zalf, het helpt goed bij rugpijn. Het verlicht en zorgt dat ik beter kan slapen.”
Kirsten, 31-10-2021
“Ik was sceptisch maar het helpt echt! De pijn in m’n knie is een stuk verminderd. Ook ruikt het lekker en het is een heerlijke volle zalf om op de huid te smeren. Zeker een aanrader.”
Mirjam, 15-02-2023
“Ik ben heel erg blij met deze crème. Na het insmeren krijg ik een heerlijk fris gevoel op de kuiten, en heb ik veel minder last van onrustige benen tijdens de nacht.”
D. van de Lagemaat, 22-08-2022
“Ik slikte elke avond medicijnen om te kunnen slapen. Met amish origins voor rls slik ik geen medicijnen meer. 's Avonds voor het naar bed gaan smeer ik mijn benen in en heb de hele nacht nergens last van. Wel overdag.”
Elle, 18-08-2022
“Ik ben heel erg blij met deze crème. Na het insmeren krijg ik een heerlijk fris gevoel op de kuiten, en heb ik veel minder last van onrustige benen tijdens de nacht.”
D. van de Lagemaat, 22-08-2022
“Het werkt!!! Heerlijke geur, niet TE warm en soepele gewrichten. Pijn verminderde.”
H. Looij, 31-10-22
“Geweldig product! Bij opkomende RLS even een kleine hoeveelheid inmasseren en het is meestal vrijwel direct verholpen. Ik heb er erg veel baat bij en heb intussen al een paar keer een bestelling geplaatst. Ook heeft mijn vrouw bij spierpijn er veel baat bij. Kortom, het hoort eigenlijk in elk huishouden aanwezig te zijn.”
Peter Salverda, 24-01-2023