Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Ons assortiment

Welke klachten kan Amish Origins voor u verlichten?

Wanneer u last heeft van rusteloze benen, pijnlijke gewrichten, keelpijn, verkoudheid of droge lippen bieden onze producten verlichting. Amish Origins zorgt voor diepe werking en geeft verzachting. Probeer het nu!

Amish Origins® Aloë Vera crème bij rusteloze benen

Wanneer u last heeft van rusteloze benen wilt u er alles aan doen om van het kriebelende gevoel af te komen. Het kan namelijk gevolgen hebben voor uw nachtrust en energieniveau overdag. Onze Aloë Vera crème verlicht uw klachten op traditionele wijze.

Amish Origins® zalf bij pijnlijke gewrichten en keelpijn

Klachten zoals spier- en gewrichtspijn, maar ook griep, verkoudheid en keelpijn komen vaak voor en kunnen erg vervelend zijn. Onze zalf zorgt ervoor dat uw klachten langdurig worden verminderd, waardoor u weer optimaal kunt functioneren.

Amish Origins® lippenbalsem bij droge lippen

Heeft u last van droge of gesprongen lippen? Dit kan erg vervelend zijn. Onze traditionele lippenbalsem zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en beschermen uw lippen. Door de diepe werking ervaart u verzachting, ontspanning en bescherming.

Ervaringen van gebruikers

“Goed en snel”
Jeannet De Bruin, 30-11-2021
“Ik slikte elke avond medicijnen om te kunnen slapen. Met amish origins voor rls slik ik geen medicijnen meer. S'avonds voor het naar bed gaan smeer ik mijn benen in en heb de hele nacht nergens last van. Wel overdag.”
Elle, 18-08-2022
“Ik ben heel erg blij met deze crème. Na het insmeren krijg ik een heerlijk fris gevoel op de kuiten, en heb ik veel minder last van onrustige benen tijdens de nacht.”
D. van de Lagemaat, 22-08-2022
“Bedrijf is goed maar de spullen heb ik geen baat bij”
Lidia Schellevis, 11-12-2021
“Ik slikte elke avond medicijnen om te kunnen slapen. Met amish origins voor rls slik ik geen medicijnen meer. 's Avonds voor het naar bed gaan smeer ik mijn benen in en heb de hele nacht nergens last van. Wel overdag.”
Elle, 18-08-2022
“Ik ben heel erg blij met deze crème. Na het insmeren krijg ik een heerlijk fris gevoel op de kuiten, en heb ik veel minder last van onrustige benen tijdens de nacht.”
D. van de Lagemaat, 22-08-2022
“Ik gebruik Amish Crème voor stijve spieren en een pijnlijk heupgewricht. Hierdoor kan ik 's nachts pijnvrij slapen.”
Jurgen, 16-11-2021
“Goede ervaring. Gebruik nu sinds kort de aloë zalf van Amish. Ik ben zeer tevreden, ook over de service.”
Anja
“Ik ben helemaal van mijn klachten af. Een super product! Makkelijk te bestellen en snelle levering. Een aanrader!”
GJ Ali 30-10-2021
“Ik ben blij met de zalf, het helpt goed bij rugpijn. Het verlicht en zorgt dat ik beter kan slapen.”
Kirsten, 31-10-2021
“Besteld nav advertentie op internet. Bij gebruik blijkt het middel zeer effectief voor de behandeling van mijn RSI-klachten (enkels en bovenzijde voeten).”
C.M. van der Mast, 03-05-2022
“Als ik last heb van rusteloze benen, gebruik ik amish aloë zalf. Ik kan dan beter slapen.”
Elena