Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Pijnverlichtende Zalf

Verkoudheid, verstopte luchtwegen en pijnlijke gewrichten zijn een veelvoorkomend, maar vervelend verschijnsel. De producten van Amish Origins® verlichten de klachten bij verkoudheid, verstopte luchtwegen en pijnlijke gewrichten. Breng de zalf aan op borst, rug en op de hals. Het verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door de aanwezigheid van menthol en Aloë Vera.

Heeft u last van zware en vermoeide benen? Lees dan hier meer over producten die daarbij kunnen helpen!

Vanaf 7,95
Lees meer
Geeft een fijn en aangenaam gevoel
Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
Eenvoudig aan te brengen op de huid
“Al gebruikt voor: Neusproblemen, (Verkoudheid), Chronische Rugpijn en mijn man rusteloze benen en voeten. Na dagelijks gebruik veel verbetering. Het werkt. Echt!”
Leen, 04-07-2023
“Na vele zalfjes te hebben geprobeerd, werkte Amish zalf echt. Verbazingwekkend!!”
Evelyn Kon, 20-06-2023

Kies en bestel Amish Origins®

Voordelig uitproberen!
Amish Origins® verlichtende zalf reisverpakking 30 gram

Op reis altijd verlichtende zalf bij de hand? Met deze reisverpakking kunt u overal waar u bent uw klachten verlichten. Breng de zalf aan op het oppervlakte van waar u pijn heeft en ervaar direct kalmering.

7,95
Amish Origins® verlichtende zalf 100 gram

Onze pijnverlichtende zalf zorgt voor diepere werking en geeft een langdurige verlichting van uw klachten. De menthol ruikt u niet alleen, u ervaart daarnaast ook verlichting van uw klachten bij griep en verkoudheid.

15,95
Meest gekozen
Amish Origins® verlichtende zalf 200 gram

Een traditionele, medicinale zalf die therapeutische, diep doordringende verlichting biedt bij klachten als artritis, spierpijn en pijnlijke gewrichten. Dit formaat verpakking is perfect voor structureel gebruik.

24,95
klachtenverlichting-bij-verkoudheid

Verkoudheid

Verkoudheid en verstopte luchtwegen zijn een veelvoorkomend, maar vervelend verschijnsel. De producten van Amish Origins® verlichten de klachten bij verkoudheid en verstopte luchtwegen. Breng de zalf aan op borst, rug en op de hals. Het verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door de aanwezigheid van menthol en Aloë Vera.

Keelpijn

Keelpijn, iedereen heeft er wel eens last van. Het is een vervelend gevoel in de keel, waar u vaak maar lastig vanaf komt. Het beperkt u in praten, eten en drinken. Vaak komt keelpijn door een verkoudheid. De Amish Origins® pijnverlichtende zalf verlicht de klachten bij keelpijn door de aanwezigheid van menthol en Aloë Vera. Breng de zalf aan rondom de neusgaten, op het voorhoofd en achter de oren. De zalf werkt op een traditionele manier, zorgt voor een diepe werking en geeft een langdurige pijnverlichting van uw klachten.

klachtenverlichting-bij-artritis

Pijnlijke gewrichten

Pijnlijke gewrichten kunnen enorm in de weg staan van een goed functioneren in het dagelijks leven. U kunt bepaalde bewegingen moeilijk of niet maken. En wat de oorzaak ook is: het enige wat u wilt, is verlichting van de pijn. De pijnverlichtende zalf van Amish Origins® is een medicinale zalf die voor een diep doordringende verlichting zorgt. Breng de zalf ruim aan op het gebied waar u pijn ervaart. Goed inwrijven en daarna goed de handen wassen. Onze zalf geeft een langdurige en zeer kalmerende verlichting van uw klachten.