Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Over onze producten

Amish Origins® Diep Inwerkende Aloë Vera Crème heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een weldadig kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen.

Amish Origins® Diep Inwerkende Aloë Vera Crème heeft de tand des tijds doorstaan. Het heeft voor de Amish altijd gewerkt en het zal voor u ook werken. Vertrouw niet op voorbijgaande rages en snelle oplossingen. Kies voor traditie en ambacht.

De producten van Amish Origins® maken gebruik van onze eigen unieke mix van 4 essentiële oliën en menthol. Het zijn Zilverspar naaldolie, Kamfer olie, Wintergreen (Bergthee)  en Eucalyptusolie. De meerderheid van alle andere producten is dat deze categorie slechts één of misschien twee oliën gebruikt, niet alle 4 samen. Bj de Aloë vera crème producten zit daar ook nog Lavendelolie, Scharlei en Aloë vera bij. Kortom een unieke mix van heilzame ingrediënten.

De producten van Amish Origins® (de Aloe vera Crème en de zalf) bevatten onder andere de werkzame stoffen menthol en/of kamfer. Deze stoffen werken irriterend op de slijmvliezen, ze zullen een branderig en prikkend gevoel veroorzaken. 

Daarom raden wij aan om de handen na aanbrengen goed met warm water en zeep te wassen, om ervoor te zorgen dat alle sporen van menthol en kamfer goed zijn afgewassen.

Zeker wanneer u na aanbrengen (onbewust) in de ogen wrijft, kan dat een vervelend gevoel opleveren. Het kan geen kwaad en het is niet schadelijk, maar het is makkelijk te voorkomen door de handen te wassen.

Als u de zalf of crème op de handen nodig heeft vanwege bijvoorbeeld artritisklachten is dit natuurlijk niet aan te bevelen. Let u dan goed op om na het insmeren niet in de ogen of neus te wrijven, in ieder geval het eerste halfuur tot uur ná het insmeren. Tip: doe een handschoen aan, of wikkel de hand in een theedoek of schone zakdoek als "herinnering" aan de zalf.

Ja, veel mensen geven de voorkeur aan lokale uitwendige pijnstillers. Als orale pijnstillers niet geschikt voor u zijn, kunt u een plaatselijke pijnstiller overwegen. Uitwendig toegepaste pijnstillers zijn speciaal ontworpen voor de verlichting van lichte tot matige pijntjes en pijnen van spieren en gewrichten, waaronder lichte artritispijn. Gebruik volgens aanwijzingen op de verpakking.
Uitwendige (lokale) pijnstillers worden alleen aangebracht op de plaats waar u pijn voelt en hebben alleen daar hun werking. Orale pijnstillers (pillen, capsules, drank) moeten worden ingenomen en daarna worden de werkzame stoffen opgenomen door uw lichaam en verdeelt de werkzame stof zich over het gehele lichaam, ook daar waar het niet nodig is.