Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Over ons

Over Amish Origins® BV

Het bedrijf

Bij Amish Origins® hebben we een passie voor gezondheid en algeheel welzijn. We maken en verkopen producten die we ook zelf ook graag gebruiken, producten die we ook zonder twijfel aan onze vrienden zouden aanbevelen. 

Missie

Onze missie is om iedereen een zo gezond mogelijk leven te bieden, en om iedere dag energiek en intens te kunnen beleven. 

Onze ambitie

De kern van ons bedrijf is en blijft altijd: we leveren producten van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service naar onze klanten.

Ons uitgangspunt is daarbij heel simpel: we behandelen jou, zoals we zelf graag behandeld zouden willen worden. Met Dromenwinkel zijn we ooit als klein bedrijf begonnen, en we zijn de laatste jaren enorm gegroeid. We hebben grote plannen, ook internationaal. Maar hoe groot we ook groeien, dat mag nooit ten koste gaan van de service naar onze klanten. 

Restless Legs en Amish Origins®

Door ons succes met Dromenwinkel hebben we veel en intensief contact met onze klanten, die bij ons komen vanwege hun slaapproblematiek. Zo kwam ook het fenomeen rusteloze benen (ook wel: restless legs of RLS) in beeld. We zijn op zoek gegaan naar iets wat de klachten van deze vervelende aandoening vermindert of helemaal laat verdwijnen.

In die zoektocht kwamen we uit bij Amish Origins. Een productlijn die, hopelijk, voor veel mensen een verlichting van hun klachten kan zorgen. En als dat lukt, als de producten van Amish Origins® kunnen bijdragen aan uw vitaliteit en uw algehele gezondheid, dan zijn wij geslaagd in onze missie. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als bedrijf doen we graag iets terug voor de maatschappij. We steunen kinderen in moeilijke situaties in verschillende landen over de hele wereld. We houden contact met de kinderen door brieven en verjaardagskaarten te sturen. 

Momenteel ondersteunen we al enkele jaren kinderen in Burkina Faso, via Stichting Woord en Daad. Voor een onafhankelijke review van deze stichting kan u terecht op de website van Kiyoh, klik hier voor de beoordelingen van Woord en Daad. Wij doneren elke maand een vast en substantieel bedrag, waarmee we tien kinderen structureel ondersteuning kunnen bieden. Zij krijgen daarvoor kwalitatief goed christelijk onderwijs en ontvangen andere primaire levensbehoeften, zoals voedsel, water, kleding, gezondheidszorg en een veilige omgeving. Meer informatie is te vinden op ons blog over Stichting Woord en Daad. 

Maar ook dichter bij huis letten we op onze omgeving. We proberen de voetafdruk van de hele keten zo klein mogelijk te maken, van de grondstoffen (zoals de biologisch geproduceerde kruiden) tot en met de consument (verpakking, verzending).

We staan hierbij ook altijd open voor tips, aarzel vooral niet om die met ons te delen.

Over de producten van Amish Origins®

Amish Origins® is geen nieuw product, maar door ons wel exclusief naar Europa geïmporteerd, rechtstreeks van de ontdekkers en producenten: Amish Origins uit Wyoming, USA.

Het zou goed kunnen dat u al eens van de Amish hebt gehoord. Het is een groep Amerikanen die hun oorsprong vindt in Zwitserland. Ze zijn in 1693 onder leiding van de Zwitser Jacob Ammann afgescheiden van een groep christenen en hebben zich vooral in afgelegen in Noord-Amerikaanse gebieden gevestigd. Al eeuwenlang hebben de Amish een eenvoudige levensstijl omarmd, eentje van hard werken en bomvol traditie. En in zo’n levensstijl is geen ruimte voor pijn en ongemak.

De Amish zijn niet constant op zoek naar de nieuwste mode, hype of een snelle oplossing. Maar vinden de Amish iets wat werkt en doet wat het moet doen, dan zullen ze dat koesteren.

De kernwaarden van de Amish zijn traditie, trouw, degelijkheid en ambacht. En die waarden komen allemaal terug in onze producten. De producten van Amish Origins® hebben de tand des tijds doorstaan. Wat voor hen werkte, werkt nu voor u.

Sluit je aan bij de community, schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en aanbiedingen. 

“Na vele zalfjes te hebben geprobeerd, werkte Amish zalf echt. Verbazingwekkend!!”
Evelyn Kon, 20-06-2023
“Crème smeert gemakkelijk, voelt eerst koud aan door de menthol die erin zit, daarna begint de pijn in mijn spieren minder te worden. Voor mijn restless legs verdween het nare gevoel inmijn benen na 15 minuten en kon ik eindelijk in slaap vallen. Nog geen allergische reactie van mijn gevoelige huid gevoeld, fijn!”
P. Ammerlaan, 15-02-2023
“Geweldig product! Bij opkomende RLS even een kleine hoeveelheid inmasseren en het is meestal vrijwel direct verholpen. Ik heb er erg veel baat bij en heb intussen al een paar keer een bestelling geplaatst. Ook heeft mijn vrouw bij spierpijn er veel baat bij. Kortom, het hoort eigenlijk in elk huishouden aanwezig te zijn.”
Peter Salverda, 24-01-2023
“Geen last meer van rusteloze benen, als ik de crème aan breng! Ontstoken bilspier reageert heel goed op de zalf! Kan geen paracetamol tegen op!”
Ees Grootenraast, 15-10-22
“Al gebruikt voor: Neusproblemen, (Verkoudheid), Chronische Rugpijn en mijn man rusteloze benen en voeten. Na dagelijks gebruik veel verbetering. Het werkt. Echt!”
Leen, 04-07-2023
“Het is een geweldig product heb geen last meer van onrustige benen.”
Marian, 28-10-2022
“Ik heb het 3 dagen gebruikt en heerlijk geslapen. Daarna 2 dagen niet ivm weekendje weg, niet lekker geslapen ,rusteloze benen. Vannacht weer gesmeerd en de hele nacht doorgeslapen. Ik ben overtuigd!”
Heidi van den Heuvel, 04-09-2023
“Ik was sceptisch maar het helpt echt! De pijn in m’n knie is een stuk verminderd. Ook ruikt het lekker en het is een heerlijke volle zalf om op de huid te smeren. Zeker een aanrader.”
Mirjam, 15-02-2023
“Na het goed insmeren van mijn benen en voeten voel ik al na een aantal minuten de pijn wegtrekken, Het helpt ook tegen kramp in je benen en voeten en slaap ik gelukkig beter.”
Albertha van der Scheer, 27-07-2023
“Het werkt!!! Heerlijke geur, niet TE warm en soepele gewrichten. Pijn verminderde.”
H. Looij, 31-10-22
“Wauw!!! wat een top product, Jarenlang zocht ik naar een oplossing voor mijn rusteloze benen, zelfs vele doktoren bezocht maar die konden mij niet helpen met dit probleem! Maar toen vond ik Amish en in 1 woord GEWELDIG! IK BEN HEEL DANKBAAR!”
Corine Edelenbos, 09-09-2023

Sluit je aan bij de restless legs community

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste tips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes in uw mailbox. Meld u af wanneer u wilt.