Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Amish Nederland

Amish Nederland

Amish, wellicht komt de naam u bekend voor. Het is namelijk een groep Amerikaansen die hun oorsprong vindt in Zwitserland. Naast het feit dat Amish een groep mensen is die leven van de natuur, is Amish nu ook nieuw in Nederland, ook wel Amish Origins®. Het is een onderneming die de producten van Amish Origins® rechtstreeks van de ontdekkers en producenten, Amish Origins uit Wyoming, USA, aanbiedt. 

Producten van Amish Origins® in Nederland

Zoals eerder benoemd is Amish Origins® geen nieuw product, maar wel nieuw in Nederland, door ons exclusief naar Europa geïmporteerd. Amish Origins® verkoopt verschillende soorten producten in Nederland.

Amish staat voor iets wat werkt en wat het moet doen, en daar staan onze producten ook voor. Veel Nederlanders hebben baat bij onze producten, daarom bieden wij ze aan hen aan. 

Amish Origins® Aloë vera crème bij rusteloze benen

De Amish Origins® Aloë vera crème bij rusteloze benen zegt het al, het verlicht de klachten bij rusteloze benen. Om en nabij, vijf procent van de inwoners van Nederland heeft rusteloze benen en ervaart hier klachten door. Deze klachten worden als zeer storend ervaren blijkt uit onderzoek. Dit is één van de redenen waarom Amish Origins® deze Aloë vera crème aanbiedt. De crème draagt bij aan een betere nachtrust en verbetert uw energie overdag.

Amish Origins® zalf bij pijnlijke gewrichten en keelpijn

Naast een klachtenverlichtende creme voor rusteloze benen, biedt Amish Origins® ook zalf aan die voor iedereen in Nederland van toepassing is. Deze zalf verlicht bij verkoudheid, maar ook bij pijnlijke gewrichten. Jaarlijks ervaart iedereen wel eens de klachten van spierpijn, pijnlijke gewrichten, keelpijn, verkoudheid of verstopte neus en luchtwegen. De Amish Origins® zalf verlicht bovenstaande klachten. De zalf brengt u aan op de borst, rug en op de hals. De aanwezigheid van menthol en kamfer verruimt de luchtwegen en verlicht de ademhaling.

Amish Origins® zalf bij artritis

Naast dat de Amish Origins® zalf klachtenverlichtend werkt bij pijnlijke gewrichten en keelpijn werkt het ook klachtenverlichtend bij artritis. Bij artritis heeft u vaak last van pijn, zwelling, lokale warmte en vaak ook roodheid. Door de zwelling en pijn is soms niet elke beweging meer mogelijk. U merkt dat u uw gewrichten moeilijker kunt bewegen. De Amish Origins® zalf zorgt voor een diepe werking en geeft langdurig kalmerende verlichting van uw klachten.

Amish Origins® lippenbalsem bij droge lippen

Ook voor de verzorging van uw lippen, moet u bij Amish Origins® zijn. De juiste verzorging van uw lippen is belangrijk en voorkomt droge lippen. Droge lippen komen regelmatig voor, en dit kan als erg vervelend worden ervaren. De lippenbalsem van Amish Origins® beschermt niet alleen bij droge lippen, de lippenbalsem verzorgt ook uw lippen. De lippenbalsem is eenvoudig aan te brengen op uw lippen en zorgt direct voor een aangenaam gevoel. Naast het aangename gevoel waar de lippenbalsem voor zorgt, bevat de balsem ook SPF15. Hierdoor beschermt de lippenbalsem je ook tegen de zon.  

Meer weten over onze producten in Nederland? Lees alles over onze crème, zalf en lippenbalsem!  

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Aloë Vera Crème probeerverpakking
1,95

Een klein potje om Amish Origins Diep Inwerkende Aloë vera crème eens bijna gratis te proberen.

U betaalt alleen verzendkosten en u krijgt bij uw volgende bestelling 25% korting met een unieke kortingscode.

 

Bekijk product

Sluit u aan bij de restless legs community?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.