Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Natuurlijk middel tegen spierpijn

Last van spierpijn?

Spierpijn kan enorm vervelend zijn. Het kan komen doordat u te hard heeft gesport. Of soms is de pijn onverklaarbaar. Spierpijn kan overal voorkomen, maar meestal hebben mensen in hun benen. Een andere plek waar spierpijn veel voorkomt, is tussen de schouderbladen. Om uw spierpijn te verlichten hebben wij een natuurlijk middel tegen spierpijn ontwikkeld.

Wat is spierpijn?

Spierpijn, ook wel bekend als spierstijfheid of spierkramp, is een vervelende pijn in de spieren. Spierpijn ontstaat als gevolg van overmatige inspanning, vermoeidheid, onjuiste houding, of zelfs door onvoldoende beweging. Bij het overmatig belasten van spieren door inspanning ontstaat er ophoping van afvalstoffen, met name melkzuur. Hierdoor ontstaat spierpijn. In de meeste gevallen verdwijnt spierpijn binnen een paar dagen tot een weken vanzelf, maar soms is behandeling nodig.

Soorten spierpijn

Wanneer we praten over spierpijn kunnen we dit opsplitsen in twee soorten spierpijn.

  • Vroege spierpijn: vroege spierpijn ontstaat tijdens de inspanning, of kort erna. We schreven al over de ophoping van melkzuur. Dit is bij vroege spierpijn het geval. Bij vroege spierpijn spreken we ook wel over verzuurde spieren of verzuring.  
  • Verlate spierpijn: Verlate spierpijn treedt op vanaf 24 uur na inspanning. Deze spierpijn wordt veroorzaakt door kleine scheurtjes in de spiervezels. Het lichaam herstelt de scheurtjes en uw spieren worden hierdoor sterker.

Spierpijn verlichten

De producten van Amish Origins® zijn gemaakt om uw klachten te verlichten, op de traditionele manier. Onze pijnverlichtende zalf zorgt voor een diepe werking en geeft een langdurige en zeer kalmerende verlichting van je klachten. Het is een traditionele, medicinale zalf die voor een therapeutische en diep doordringende verlichting zorgt en de doorbloeding bevordert.

Gemaakt op traditionele wijze

Amish Origins® maakt producten uitsluitend op natuurlijke wijze. Er wordt uitgegaan van de kracht van de natuur. Mensen maken al duizenden jaren gebruik van de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden, dus waarom zouden we dat nu ineens vervangen door iets kunstmatigs? Daarom bevat elk product enkel en alleen natuurlijke ingrediënten zoals menthol en aloë vera. Al het goede van vroeger is bewaard gebleven waaruit het recept voortkomt. Wat voor de Amish werkte, zal dus voor u ook werken. 

Probeer Amish Origins® zelf

De Amish Origins® Aloë Vera Crème is er voor iedereen die last heeft van spierpijn. Ook wanneer u kampt met pijnlijke gewrichten, keelpijn of verkoudheid, biedt onze zalf verlichting. Probeer het nu!

  • Geeft een fijn en aangenaam gevoel
  • Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
  • Heel eenvoudig aan te brengen op uw huid

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

 

Aloë Vera Crème probeerverpakking
1,95

Een klein potje om Amish Origins Diep Inwerkende Aloë vera crème eens bijna gratis te proberen.

U betaalt alleen verzendkosten en u krijgt bij uw volgende bestelling 25% korting met een unieke kortingscode.

 

Bekijk product

Sluit u aan bij de restless legs community?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.