Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Restless Legs

Rusteloze benen

Restless legs syndome (RLS)

Heeft u vaak een vervelend jeukend, kriebelend of rusteloos gevoel in de benen? Grote kans dat u last heeft van restless legs, ook wel restless legs syndome (RLS) genoemd.  Dit gevoel komt met name voor tijdens perioden van rust, zoals in de avond en nacht. 

De mensen die het hebben omschrijven het als een haast onweerstaanbare drang om de benen te bewegen. Beweeg je ze, dan nemen de klachten even af. Stop je met bewegen, dan neemt het vervelende gevoel vaak direct weer toe. 

Wat is de oorzaak van restless legs?

De oorzaak van restless legs is niet precies bekend. Sommige mensen hebben het geërfd van hun ouders of grootouders. Ook een stoornis in de ijzerstofwisseling of in de dopamine-stofwisseling kan een rol spelen. Dopamine is een stof die belangrijk is bij de uitwisseling van signalen tussen zenuwcellen. Bij restless legs geven die zenuwcellen verkeerde signalen door aan het brein, waardoor het rusteloze gevoel ontstaat.

Klachten van Restless legs kunnen verergeren of worden veroorzaakt door:

  • Zwangerschap;
  • De ziekte van Parkinson;
  • Ijzertekort;
  • Schildklierproblemen;
  • Nierfunctiestoornissen ;
  • Bepaalde medicijnen.

Het blijft vaak gissen, ook voor artsen. Bij veel mensen is er geen medisch aanwijsbare reden voor de klachten, wat het verhelpen van de klachten ingewikkeld maakt.

Aloë Vera Crème probeerverpakking
1,95

Een klein potje om Amish Origins Diep Inwerkende Aloë vera crème eens bijna gratis te proberen.

U betaalt alleen verzendkosten en u krijgt bij uw volgende bestelling 25% korting met een unieke kortingscode.

 

Bekijk product
Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon
15,95

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

Bekijk product

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste tips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes in uw mailbox. Meld u af wanneer u wilt.