Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Aloë vera en de werking van de plant

Aloë Vera Crème probeerverpakking
1,95

Een klein potje om Amish Origins Diep Inwerkende Aloë vera crème eens bijna gratis te proberen.

U betaalt alleen verzendkosten en u krijgt bij uw volgende bestelling 25% korting met een unieke kortingscode.

 

Bekijk product

Aloë vera en de werking van deze plant 

Aloë vera is een vaatplant en komt oorspronkelijk uit het Arabisch Schiereiland. Het plantensap van Aloë vera wordt verwerkt in lotions en crème en het vruchtvlees wordt verwerkt in dranken. De plant wordt ook wel de ‘wonderplant’ genoemd door zijn positieve werking op onder andere de huid. In Aloë vera zitten namelijk de vitamine A, C en E. Deze vitamines zorgen voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer, sterke botten, tanden, spieren en het in stand houden van de weerstand. De mineralen en vitamines die aanwezig zijn in Aloë vera helpen om de vochtbalans en natuurlijke barrière van de huid te herstellen en zijn daarom onmisbaar. 

Waar is Aloë vera goed voor? 

Door de aanwezigheid van mineralen en vitamines in Aloë vera is Aloë vera goed voor de huid en wordt het daarom voornamelijk gebruikt voor huidverzorging. Naast dat Aloë goed is voor de huid, wordt het ook gebruikt voor het verhogen van de weerstand en rusteloze benen. Aloë vera heeft namelijk een klachtenverlichtende werking en een verkoelend effect dankzij de organische ingrediënten. Er zijn verschillende producten waar Aloë vera in verwerkt is, zo is er Aloë vera crème en Aloë vera gel. De crème en gel worden gebruikt voor huidverzorging zoals een droge huid of eczeem. Ook is er Aloë vera drank, dit drankje wordt gebruikt om de weerstand te verhogen.

Diep inwerkende Aloë vera crème  

Aloë vera crème helpt niet alleen tegen een droge huid of eczeem. Aloë vera crème helpt ook tegen kriebel in de onderbenen of als u moeite heeft met het stilhouden van uw benen. Ervaart u deze problemen? Dan heeft u waarschijnlijk last van rusteloze benen. De diep inwerkende Aloë vera crème van Amish Origins® helpt u deze klachten te verlichten. De crème helpt klachten verlichten doordat de crème diep in trekt en het een verkoelend effect heeft. Daarnaast draagt deze crème bij aan een betere nachtrust en verbetert uw energie overdag. 

Probeer Amish Origins® zelf

Welke klachten kan Amish Origins® voor jou verlichten? Probeer het nu!

Of vraag een proefverpakking aan. 

Aloë vera drank 

Aloë vera wordt de laatste jaren niet alleen voor de huid gebruikt, maar ook veel gedronken. Aloë vera drank, ook wel Aloë vera juice genoemd, zou een positieve werking op de weerstand hebben. Aloë vera verhoogt de weerstand doordat Aloë vera juice onder andere natrium, ijzer, magnesium en zink bevat. Deze drank wordt gemaakt van het binnenste gedeelte van de plant en is erg populair. Aloë vera drank wordt verschillend gedronken. Puur en met toevoegingen. De Aloë vera drank die je in de supermarkt tegenkomt zitten vaak boordevol suikers, het is dus aan te raden om deze drank puur te drinken. Verder is het goed om te weten dat de positieve werking van Aloë vera drank nog niet is bewezen, onderzoek moet dit uitwijzen.  

Aloë vera Lotion 

Naast crème en juice is er ook Aloë vera lotion. Aloë vera lotion is gemaakt op basis van Aloë vera gel. Heeft u last van een geïrriteerde huid, rode plekken of een andere huidaandoening? Dan kan Aloë vera lotion klachten verlichtend werken! De lotion werkt klachten verlichtend door de verkoelende werking. Door de aanwezigheid van de vitamines en mineralen ondersteunt de lotion het natuurlijke herstel van de huid. Het wordt aangeraden om de lotion te gebruiken in combinatie met de Aloë vera drank voor optimale klachtenverlichting. 

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Sluit u aan bij de restless legs community?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.