Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Jeukende benen

Rusteloze benen

Last van jeukende benen?

Jeukende benen kunnen enorm in de weg staan van een goed functioneren in het dagelijks leven. U kunt bijvoorbeeld nergens meer aan denken dan aan de jeuk. Ook uw huid kan er door gaan irriteren, omdat u er meer en meer aan gaat zitten. Waardoor de jeuk erger en erger wordt. Eén van de redenen voor jeukende benen kan een verminderde doorbloeding zijn. Wat de reden ook is, u wilt zo snel mogelijk van jeukende benen af.

Jeukende benen verlichten

De producten van Amish Origins® zijn gemaakt om uw klachten te verlichten, op de traditionele manier. Onze pijnverlichtende zalf zorgt voor een diepe werking en geeft een langdurige en zeer kalmerende verlichting van je klachten. Het is een traditionele, medicinale zalf die voor een therapeutische en diep doordringende verlichting zorgt en de doorbloeding bevordert.

Traditioneel recept

Amish Origins® maakt producten uitsluitend op natuurlijke wijze. Er wordt uitgegaan van de kracht van de natuur. Mensen maken al duizenden jaren gebruik van de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden, dus waarom zouden we dat nu ineens vervangen door iets kunstmatigs? Daarom bevat elk product enkel en alleen natuurlijke ingrediënten zoals menthol en aloë vera. Al het goede van vroeger is bewaard gebleven waaruit het recept voortkomt. Wat voor de Amish werkte, zal dus voor u ook werken.

Probeer Amish Origins® zelf

De Amish Origins® Aloë Vera Crème is er voor iedereen die last heeft van jeukende benen. Ook wanneer u kampt met pijnlijke gewrichten, keelpijn of verkoudheid, biedt onze zalf verlichting. Probeer het nu!

  • Geeft een fijn en aangenaam gevoel
  • Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
  • Heel eenvoudig aan te brengen op uw huid

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Aloë Vera Crème probeerverpakking
1,95

Een klein potje om Amish Origins Diep Inwerkende Aloë vera crème eens bijna gratis te proberen.

U betaalt alleen verzendkosten en u krijgt bij uw volgende bestelling 25% korting met een unieke kortingscode.

 

Bekijk product

Sluit u aan bij de restless legs community?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.