Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Klachtenverlichting bij spierpijn

Spierpijn kan enorm vervelend zijn. Het kan komen doordat u te hard heeft gesport. Of soms is de pijn onverklaarbaar. Spierpijn kan overal voorkomen, maar meestal hebben mensen in hun benen.  Om uw spierpijn te verlichten hebben wij een natuurlijk middel tegen spierpijn ontwikkeld. De producten van Amish Origins® zijn gemaakt om uw klachten te verlichten, op de traditionele manier. Onze zalf zorgt voor een diepe werking en geeft langdurig kalmerende verlichting van uw klachten.

Vanaf 7,95
Lees meer
Geeft een fijn en aangenaam gevoel
Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
Heel eenvoudig aan te brengen op uw huid

Lees meer over ervaringen van anderen

“Ik was sceptisch maar het helpt echt! De pijn in m’n knie is een stuk verminderd. Ook ruikt het lekker en het is een heerlijke volle zalf om op de huid te smeren. Zeker een aanrader.”
Mirjam, 15-02-2023
“Geweldig product! Bij opkomende RLS even een kleine hoeveelheid inmasseren en het is meestal vrijwel direct verholpen. Ik heb er erg veel baat bij en heb intussen al een paar keer een bestelling geplaatst. Ook heeft mijn vrouw bij spierpijn er veel baat bij. Kortom, het hoort eigenlijk in elk huishouden aanwezig te zijn.”
Peter Salverda, 24-01-2023
“Al gebruikt voor: Neusproblemen, (Verkoudheid), Chronische Rugpijn en mijn man rusteloze benen en voeten. Na dagelijks gebruik veel verbetering. Het werkt. Echt!”
Leen, 04-07-2023
“Na het goed insmeren van mijn benen en voeten voel ik al na een aantal minuten de pijn wegtrekken, Het helpt ook tegen kramp in je benen en voeten en slaap ik gelukkig beter.”
Albertha van der Scheer, 27-07-2023
“Na vele zalfjes te hebben geprobeerd, werkte Amish zalf echt. Verbazingwekkend!!”
Evelyn Kon, 20-06-2023

Kies en bestel Amish Origins

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

15,95
Amish Origins® Aloë Vera crème 207 ml pompflacon

Aloë Vera crème van Amish Origins geeft direct verzachting bij rusteloze benen. De crème trekt diep in en heeft een verkoelend effect dankzij de organische ingrediënten. Heeft u structureel last van rusteloze benen? Dan is dit formaat perfect voor u!

25,95
Tijdelijk uitverkocht
Voordelig uitproberen!
Amish Origins® verlichtende zalf reisverpakking 30 gram

Op reis altijd verlichtende zalf bij de hand? Met deze reisverpakking kunt u overal waar u bent uw klachten verlichten. Breng de zalf aan op het oppervlakte van waar u pijn heeft en ervaar direct kalmering.

7,95
Amish Origins® verlichtende zalf 100 gram

Onze pijnverlichtende zalf zorgt voor diepere werking en geeft een langdurige verlichting van uw klachten. De menthol ruikt u niet alleen, u ervaart daarnaast ook verlichting van uw klachten bij griep en verkoudheid.

15,95
Meest gekozen
Amish Origins® verlichtende zalf 200 gram

Een traditionele, medicinale zalf die therapeutische, diep doordringende verlichting biedt bij klachten als artritis, spierpijn en pijnlijke gewrichten. Dit formaat verpakking is perfect voor structureel gebruik.

24,95