Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Middel tegen stijve spieren en gewrichten

U herkent het wel, stijve spieren en gewrichten. Wanneer u last heeft van stijve spieren en gewrichten kan dit erg vervelend zijn. Maar niet getreurd. Er zijn meerdere middelen die de klachten van stijve spieren en gewrichten verminderen of verlichten. Wij zullen deze middelen op een rijtje zetten voor u.

Pijnstillers tegen stijve spieren en gewrichten

Het eerste middel wat vaak gebruikt wordt om de pijn van stijve spieren en gewrichten te verlichten zijn pijnstillers, bijvoorbeeld paracetamol. Paracetamol is naast een pijnstiller ook ontstekingsremmend. Op korte termijn kan paracetamol werken om klachten te verlichten. Ditzelfde geldt voor het gebruik van ibuprofen of naproxen. Voor de lange termijn zult u een ander middel moeten gebruiken, hier komen we later op terug.

Beweging blijft key

Een ander middel tegen stijve spieren en gewrichten, en we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, is beweging! Beweging is erg belangrijk. Doordat u voldoende beweegt, houdt u uw spieren en gewrichten soepel. Vaak is beweging waarbij u zich niet te intensief hoeft in te spannen het beste. Denk hierbij aan wandelen, fietsen of zwemmen. Naast sporten kan yoga ook helpen om u spieren en gewrichten soepel te houden.

Fysieke behandeling als middel tegen stijve spieren en gewrichten.

Naast medicatie en beweging kunnen ook fysieke behandelingen helpen tegen stijve spieren en gewrichten. Als we het over fysieke behandelingen hebben, hebben we het over bijvoorbeeld een massage. Of denk aan een warmtedeken of warmtekruik. Warmte bevordert de bloedcirculatie en hierdoor worden de spieren en gewrichten soepeler.

Amish Origins® zalf bij stijve spieren en pijnlijke gewrichten

Het laatste middel betreft een pijnverlichtende zalf. De pijnverlichtende zalf van Amish Origins® is een medicinale zalf die voor een diep doordringende verlichting zorgt. Breng de zalf aan op het gebied waar u stijve spieren of pijnlijke gewrichten ervaart. Het is belangrijk dat u voldoende zalf op het gebied smeert en het goed inwrijft. De zalf van Amish Origins® geeft een langdurige en zeer kalmerende verlichten van uw klachten!

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon
15,95

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

Bekijk product

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.