Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Moeheid en de invloed op ons fysieke welzijn

Moeheid is een probleem wat bijna iedereen wel eens ervaart. Moeheid kan ontstaan door meerdere redenen:

  • Stress;
  • Overmatig werk;
  • Ongezonde leefstijl;
  • Medische problemen.

Moeheid zorgt er niet alleen voor dat je je moe voelt, het vermindert ook je mentale prestaties en je fysieke welzijn.

De invloed van moeheid op stijve spieren en pijnlijke gewrichten

Moeheid speelt een grote rol bij stijve spieren en pijnlijke gewrichten. Stijve spieren en pijnlijke gewrichten zijn dan ook één van de fysieke effecten van moeheid. Stijve spieren en pijnlijke gewrichten zorgen ervoor dat het moeilijk wordt om bepaalde bewegingen te maken. Dit kan invloed hebben op het dagelijks leven en niet elke activiteit kunt u meer uitvoeren. Maar wat is precies de oorzaak hiervan?

Moeheid: De oorzaak van stijve spieren en pijnlijke gewrichten

Wanneer u last heeft van moeheid heeft het lichaam meer kans om te verkrampen. Verkramping leidt tot stijfheid en pijn in de spieren en gewrichten. Daarnaast leidt moeheid ook tot een verminderde doorbloeding, wat ook kan bijdragen aan stijve spieren.

Moeheid is een probleem wat hedendaags veel voorkomt. Moeheid kan een negatieve invloed hebben op het dagelijks leven en moet niet worden onderschat. Voldoende slaap is dan ook erg belangrijk. Lukt het u niet om voldoende slaap te krijgen? Begin met een vast slaapritme. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig te bewegen en een gezonde leefstijl te volgen.

Amish Origins® zalf bij stijve spieren en pijnlijke gewrichten

Helpen bovenstaande tips niet tegen stijve spieren en pijnlijke gewrichten? De pijnverlichtende zalf van Amish Origins® is een medicinale zalf die voor een diep doordringende verlichting zorgt. Breng de zalf aan op het gebied waar u stijve spieren of pijnlijke gewrichten ervaart. Het is belangrijk dat u voldoende zalf op het gebied smeert en het goed inwrijft. De zalf van Amish Origins® geeft een langdurige en zeer kalmerende verlichten van uw klachten!

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon
15,95

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

Bekijk product

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.