Ga naar inhoud
Amish Origins BV

De rol van suiker bij stijve spieren

Stijve spieren zorgen voor een vervelend gevoel en kunnen het bewegen moeilijk maken. Stijve spieren hebben verschillende oorzaken zoals stress, tekort aan beweging, of juist te veel aan beweging. Maar hoe zit dat met suiker en stijve spieren? Wat is de invloed van suiker op stijve spieren?

Wat is suiker?

Suiker is een nuttige voedingsstof, het wordt ook wel de brandstof genoemd waarop u lichaam functioneert. Een normale inname van suiker is dus niet verkeerd. Echter verandert dit wanneer we het hebben over toegevoegde suikers. Wanneer de inname van toegevoegde suikers te hoog is kan dit leiden tot obesitas, hart- en vaatziektes en problemen met uw gebit.

Wat is de invloed van suiker op stijve spieren?

Zoals eerder benoemd is een te hoge inname van suiker niet goed voor uw lichaam, dit heeft meerdere gevolgen. Eén van de gevolgen is vernauwde bloedvaten. Vernauwde bloedvaten leiden tot minder zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren. Doordat er minder zuurstof en voedingsstoffen naar uw spieren gaan herstellen deze moeilijker en kunnen stijve spieren ontstaan.

Beperk de inname van toegevoegde suikers en voorkom stijve spieren

Wij adviseren om de inname van toegevoegde suikers te beperken. Niet alleen om stijve spieren te voorkomen, maar ook voor je algemene gezondheid. Zorg ervoor dat u de juiste voeding binnenkrijgt zoals groenten, fruit en genoeg eiwitten. Naast de juiste voeding is beweging ook essentieel. Probeer elke dag even te bewegen. Dit bevordert de bloedcirculatie en houdt de spieren soepel.

Pijnverlichtende zalf tegen stijve spieren

Eet u gezond en beweegt u veel, maar heeft u nog steeds last van stijve spieren? Dan moet u eens de zalf van Amish Origins® proberen. Deze medicinale zalf zorgt voor diep doordringende verlichting, speciaal voor pijnlijke spieren en gewrichten. U kunt de zalf aanbrengen op de plekken waar u stijve spieren of gewrichten ervaart. Onze zalf geeft een langdurige en zeer kalmerende verlichting van uw klachten.

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon
15,95

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

Bekijk product