Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Stijve spieren zonder inspanning

Stijve spieren zonder inspanning… een erg vervelend verschijnsel waar iedereen last van kan hebben. Stijve spieren kunnen optreden als gevolg van stress, slechte houding, vermoeidheid en een ongezonde levensstijl. Wanneer de oorzaak van stijve spieren duidelijk is kunt u zich gaan richten op de oplossingen.

Hoe stress stijve spieren kan veroorzaken zonder inspanning

Stress is één van de meest voorkomende oorzaken van stijve spieren zonder inspanning. Stress zorgt ervoor dat de spieren zich in de nek en schouders aanspannen. Doordat deze spieren zich aanspannen krijgt u last van pijn in uw spieren zonder inspanning.

Hoe slechte houding stijve spieren zonder inspanning kan veroorzaken

De juiste houding is erg belangrijk. Voornamelijk wanneer u de hele dag in dezelfde houding zit of ligt. Wanneer u in een langere tijd een verkeerde houding aanneemt kan dit zorgen voor stijve spieren. Dit gebeurt vaak wanneer u lang achter een bureau zit, of wanneer u veel tijd doorbrengt voor de tv.

Amish Origins® zalf bij stijve spieren

De pijnverlichtende zalf van Amish Origins® is een medicinale zalf die voor een diep doordringende verlichting zorgt. Breng de zalf aan op het gebied waar u stijve spieren ervaart. Het is belangrijk dat u voldoende zalf op het gebied smeert en het goed inwrijft. De zalf van Amish Origins® geeft een langdurige en zeer kalmerende verlichten van uw klachten!

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.