Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Pijnlijke spieren en gewrichten tijdens overgang

klachtenverlichting-bij-pijn

Pijnlijke spieren en gewrichten

Pijnlijke gewrichten kunnen u enorm in de weg staan van een goed functioneren in het dagelijks leven. U kunt bijvoorbeeld bepaalde bewegingen moeilijk of niet maken. Ook in de overgang kunt u veel last hebben van gewrichtspijn.

Tijdens de overgang ondergaat het lichaam van een vrouw veranderingen. Het is een natuurlijk proces dat meestal plaatsvindt tussen de leeftijd van 45 en 55 jaar, hoewel dit varieert van vrouw tot vrouw. Niet elke vrouw krijgt te maken met overgangsklachten, ongeveer 80% krijgt hier mee te maken.

Oorzaken gewrichtspijn overgang

Er zijn verschillende oorzaken voor gewrichtspijn door de overgang. De hormonale veranderingen die plaatsvinden in uw lichaam zorgen voor een tekort aan oestrogeen. Een tekort aan het hormoon oestrogeen zorgt vervolgens voor opvliegers, stemmingswisselingen, stijve spieren, botontkalking, pijnlijke of stijve gewrichten en slaapproblemen. Dit is per vrouw verschillend. Maar wat de oorzaak ook is: het enige dat je wil, is verlichting van die pijn en een branderig gevoel.

Gemaakt om te verlichten tijdens de overgang

De producten van Amish Origins® zijn gemaakt om gewrichtspijn overal te verlichten. Onze zalf en crème hebben een diepe werking op restless legs en geven verlichting als u in de overgang zit. De zalf verzacht en werkt kalmerend op uw gewrichten.

Traditionele werkwijze

Amish Origins® maakt producten uitsluitend op natuurlijke wijze. Er wordt uitgegaan van de kracht van de natuur. Mensen maken al duizenden jaren gebruik van de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden, dus waarom zouden we dat nu ineens vervangen door iets kunstmatigs? Daarom bevat elk product enkel en alleen natuurlijke ingrediënten zoals menthol en aloë vera. Al het goede van vroeger is bewaard gebleven waaruit het recept voortkomt. Wat voor de Amish werkte, zal dus voor u ook werken.

Probeer Amish Origins® zelf

De Amish Origins® Aloë Vera Crème is er voor vrouwen in de overgang die last hebben van pijnlijke spieren of gewrichten. Maar de zalf verlicht ook bij pijnlijke gewrichten, keelpijn en verkoudheid. Probeer het nu!

  • Geeft een fijn en aangenaam gevoel
  • Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
  • Heel eenvoudig aan te brengen op uw huid

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Aloë Vera Crème probeerverpakking
1,95

Een klein potje om Amish Origins Diep Inwerkende Aloë vera crème eens bijna gratis te proberen.

U betaalt alleen verzendkosten en u krijgt bij uw volgende bestelling 25% korting met een unieke kortingscode.

 

Bekijk product

Sluit u aan bij de restless legs community?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.