Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Stijve spieren ouderdom

Stijve spieren kunnen het dagelijks leven bemoeilijken. U heeft last van stijve spieren wat leidt tot harde en pijnlijke spieren. Wanneer de ouderdom wordt bereikt ervaren meer mensen stijve spieren. Maar wat zijn de oorzaken hiervan? En hoe kunt u de pijn verlichten? Lees verder!

Oorzaak stijve spieren ouderdom

Stijve spieren in de ouderdom kan meerdere oorzaken hebben. Net zoals op alle leeftijden kunnen stijve spieren veroorzaakt worden door sporten. Wanneer u uw spieren te lang of intensief heeft belast ontstaat er spierstijfheid. Daarnaast kunt u ook last krijgen van stijve spieren wanneer u gespannen bent of te lang in dezelfde houding zit.

Stijve spieren in de ouderdom komen voornamelijk voor in de ochtend wanneer u wakker wordt. Na een tijdje verdwijnt de pijn langzaam.

Maar hoe komt het dat mensen in de ouderdom vaker last hebben van stijve? Dat zit zo. Samenvattend, wanneer het kraakbeen beschadigd verandert de beweeglijkheid van het gewricht waardoor onder andere spieren overbelast worden. Dit zorgt niet direct voor stijve spieren, pas wanneer er sprake is van overbelasting ervaart u ook daadwerkelijk pijn. Ouderdom heeft dus daadwerkelijk invloed op stijve spieren.

Pijn stijve spieren ouderdom verlichten

Wanneer u pijn ervaart door stijve spieren raden wij als eerste aan om dagelijks te bewegen. Bewegen helpt de pijn te verlichten doordat u uw spieren en gewrichten soepel houdt. Daarnaast is het belangrijk om, voornamelijk voor het sporten, goed te rekken en te strekken zodat de spieren warm worden. Naast beweging is een gezonde levensstijl erg belangrijk. Drink genoeg water, vermijd alcohol en nicotine en eet veel vitamines. Werken bovenstaande manieren niet? Gebruik dan eens de Amish Origins® zalf of crème. De zalf en crème zijn gemaakt om stijve spieren te verlichten.

Gemaakt om te verlichten in ouderdom

De zalf en crème van Amish Origins® hebben een diepe werking op restless legs. De zalf verzacht en werkt kalmerend op uw gewrichten. Amish Origins® maakt producten uitsluitend op natuurlijke wijze. Er wordt uitgegaan van de kracht van de natuur. Mensen maken al duizenden jaren gebruik van de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden, dus waarom zouden we dat nu ineens vervangen door iets kunstmatigs? Daarom bevat elk product enkel en alleen natuurlijke ingrediënten zoals menthol en aloë vera. Al het goede van vroeger is bewaard gebleven waaruit het recept voortkomt. Wat voor de Amish werkte, zal dus voor u ook werken.

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon
15,95

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

Bekijk product

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.