Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Stijve spieren

Stijve spieren zijn spieren die zich in een gespannen toestand bevinden. Stijve spieren voelen hard en pijnlijk aan. Stijve spieren bemoeilijken het bewegen. Er zijn verschillende oorzaken van stijve spieren, zoals stress, vermoeidheid, gebrek aan beweging of ouderdom.

Het is belangrijk om goed voor uw spieren te zorgen door een gezonde levensstijl aan te nemen met voldoende slaap en water en genoeg beweging. Maar hoe ontstaan stijve spieren? En wat kunt u tegen stijve spieren doen? Wij vertellen u alles over dit onderwerp. 

Stijve spieren overgang

Stijve spieren kunnen u enorm in de weg staan van een goed functioneren in het dagelijks leven. De spieren voelen harder aan dan normaal en zijn pijnlijk. In de overgang is de kans groter dat u last heeft van stijve spieren. De oorzaak hiervan heeft te maken met de hormonale veranderingen die plaatsvinden in het lichaam. 

Stijve spieren en gewrichten

Stijve spieren en gewrichten gaan vaak samen. Andersom ook, stijve gewrichten hebben weer invloed op de spieren. Stijve spieren en gewrichten zijn er vervelend en kunnen invloed hebben op u dagelijkse activiteiten. Lees verder over pijnlijke gewrichten, de oorzaak hiervan en wat u eraan kunt doen.

Stijve spieren ouderdom

Wanneer de ouderdom wordt bereikt ervaren meer mensen stijve spieren. Dit komt voornamelijk voor in de ochtend wanneer u wakker wordt. Na een tijdje verdwijnen deze klachten weer. Als u elke ochtend last heeft van stijve spieren kan dit erg vervelend zijn. Maar wat zijn de oorzaken en wat kunt u tegen stijve spieren tijdens de ouderdom doen? Wij vertellen het u. 

Stijve spieren verhelpen

Wanneer u stijve spieren ervaart, wilt u maar één ding: De klachten van stijve spieren verhelpen. Want zoals u wel vaker hoort, voorkomen is beter dan genezen. Er zijn meerdere middelen om stijve spieren te verhelpen. En deze middelen helpen niet alleen bij stijve spieren, maar ook om een gezonde levensstijl aan te nemen. Welke middelen te zijn? Lees verder! 

Moeheid en stijve spieren en gewrichten

Moeheid is een probleem wat bijna wel eens ervaart, of heeft ervaren. Kom kan ontstaan door stress, overmatig werk, ongezonde leefstijl en medische problemen. Moeheid zorgt er niet alleen voor dat je je moe voelt, het vermindert ook je mentale prestaties en je fysieke welzijn. Maar wat is de invloed van moeheid op stijve spieren? En hoe verlicht je deze klachten?

Stijve spieren oorzaak

Stijve spieren kunnen verschillen oorzaken hebben. Eén van de oorzaken die het meest voorkomend is, is te intensieve beweging. Dit kan te zwaar of te lang sporten zijn. Te lang in dezelfde houding zitten of stress kunnen ook oorzaken zijn voor stijve spieren. We zullen de oorzaken verder behandelen.

Stijve spieren zonder inspanning

Stijve spieren zonder inspanning… een erg vervelend verschijnsel waar iedereen last van kan hebben. Stijve spieren kunnen optreden als gevolg van stress, slechte houding, vermoeidheid en een ongezonde levensstijl. Wanneer de oorzaak van stijve spieren duidelijk is kunt u zich gaan richten op de oplossingen. Welke oplossing daar voor zijn? Wij vertellen het u.

Stijve spieren suiker

Heeft suiker effect op stijve spieren?  En wat is de invloed van suiker op stijve spieren? Wij zullen het u uitleggen. Voordat we het effect van suiker op stijve gaan behandelen is het belangrijk om te weten wat suiker precies is. Zo is er een duidelijk onderscheid tussen suikers en toegevoegde suikers. Benieuwd naar de antwoorden op bovenstaande vragen? Lees verder.

Stijve spieren nek

Stijve spieren in u nek, als u dit herkent weet u hoe vervelend dit kan zijn. Het bewegen en draaien van uw nek gaat niet soepel en kan irritant zijn. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen om nekspieren te voorkomen of de pijn te verlichten. We zullen meerdere tips met u delen!

Middel tegen stijve spieren en gewrichten

U herkent het wel, stijve spieren en gewrichten. Wanneer u last heeft van stijve spieren en gewrichten kan dit erg vervelend zijn. Maar niet getreurd. Er zijn meerdere middelen die de klachten van stijve spieren en gewrichten verminderen of verlichten. Wij zullen deze middelen op een rijtje zetten voor u.

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

15,95

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.