Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Stijve spieren verhelpen

Iedereen ervaart wel eens stijve spieren. Er zijn verschillende oorzaken van stijve spieren, sommigen worden wakker met stijven spieren en de ander heeft last van stijve spieren na intensieve spanning. Maar hoe verhelp je stijve spieren? Wij zullen de oplossingen op een rijtje zetten voor jou!

Stijve spieren verhelpen door regelmatig te bewegen

Eén van de makkelijkste middelen om stijve spieren te verhelpen is gezond en eenvoudig, namelijk, beweging! Door regelmatig te bewegen houd je je spieren en gewrichten zo soepel mogelijk. Belangrijk hierbij is dat je niet te intensief gaat bewegen, dit zorgt juist voor stijve spieren. Wanneer je wilt bewegen, ga dan bijvoorbeeld wandelen, fietsen of zwemmen. Deze bewegingen belasten de spieren en gewrichten niet te zwaar.

Zoals eerder aangegeven. Intensieve beweging kan juist stijve spieren veroorzaken. Luister daarom altijd goed naar je lichaam en als je merkt dat inspanning juist voor stijve spieren zorgt, neem rust en beweeg de volgende keer minder intensief!

Stijve spieren verhelpen door stretchoefeningen

Stretchoefeningen zijn belangrijk om stijve spieren te verhelpen. Voer stretchoefeningen uit zowel voor als na het sporten. Wanneer je veel last hebt van stijve spieren raden wij aan om elke dag stretchoefeningen te doen om de spieren en gewrichten soepel te houden. Wanneer je van plan bent om te sporten is het belangrijk om een goede warming-up te doen om je spieren en gewrichten los te maken. Een cooling down is even belangrijk. De cooling down bouwt de inspanning rustig af.

Pijnverlichtende zalf tegen stijve spieren

Naast beweging kan zalf of crème ook helpen tegen stijve spieren. De zalf van Amish Origins® is een medicinale zalf die een diep doordringende verlichting zorgt. Speciaal voor pijnlijke spieren en gewrichten. U kunt de zalf aanbrengen op de plekken waar u stijve spieren of gewrichten ervaart. Onze zalf geeft een langdurige en zeer kalmerende verlichting van uw klachten.

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon
15,95

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

Bekijk product

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.