Ga naar inhoud
Amish Origins BV

Stijve spieren overgang

Stijve spieren kunnen u enorm in de weg staan van een goed functioneren in het dagelijks leven. De spieren voelen harder aan dan normaal en zijn pijnlijk. Ook in de overgang kunt u veel last hebben van stijve spieren.

Oorzaak stijve spieren overgang

Er zijn verschillende oorzaken voor stijve spieren door de overgang. De oorzaken komen voort uit de hormonale veranderingen die plaatsvinden in het lichaam. Dit zorgt voor een tekort aan oestrogeen. Een tekort aan het hormoon oestrogeen zorgt vervolgens voor opvliegers, stemmingswisselingen, stijve spieren, botontkalking, pijnlijke of stijve gewrichten en slaapproblemen, om er een aantal te noemen. Dit is per vrouw verschillend. Maar wat de oorzaak ook is: het enige dat u wilt, is verlichting van stijve spieren en de daarbij komende pijn.

Wat kunt u doen tegen stijve spieren in de overgang?

Er zijn meerdere opties die de pijn kunnen verlichten bij stijve spieren in de overgang. Om te beginnen is het belangrijk om te blijven bewegen, probeer elke dag even te bewegen. Daarnaast is het belangrijk om een juiste lichaamshouding aan te nemen, zowel tijdens het sporten als tijdens rust. Zorg voor voldoende rust en let op u levensstijl, eet gezond en vermijd het liefst nicotine en alcohol.

Gemaakt om te verlichten tijdens de overgang

Naast bovenstaande tips kunt u ook eens de producten van Amish Origins® proberen. De producten van Amish Origins® zijn gemaakt om stijve spieren overal te verlichten. Onze zalf en crème hebben een diepe werking op restless legs en geven verlichting als u in de overgang zit. De zalf verzacht en werkt kalmerend op uw gewrichten.

Traditionele werkwijze

Amish Origins® maakt producten uitsluitend op natuurlijke wijze. Er wordt uitgegaan van de kracht van de natuur. Mensen maken al duizenden jaren gebruik van de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden, dus waarom zouden we dat nu ineens vervangen door iets kunstmatigs? Daarom bevat elk product enkel en alleen natuurlijke ingrediënten zoals menthol en aloë vera. Al het goede van vroeger is bewaard gebleven waaruit het recept voortkomt. Wat voor de Amish werkte, zal dus voor u ook werken.

Probeer Amish Origins® zelf

De Amish Origins® Aloë Vera Crème is er voor vrouwen in de overgang die last hebben van stijve spieren. Maar de zalf verlicht ook bij pijnlijke gewrichten, keelpijn en verkoudheid. Probeer het nu!

  • Geeft een fijn en aangenaam gevoel
  • Gemaakt op basis van natuurlijke kruiden
  • Heel eenvoudig aan te brengen op uw huid

Verergeren uw klachten en heeft u het idee dat er meer aan de hand is? Raadpleeg dan uw huisarts.

Amish Origins® Aloë Vera crème 104ml pompflacon
15,95

Onze Aloë Vera crème is een traditioneel kruidenmiddel voor klachtenverlichting bij rusteloze benen. Het heeft een diepe werking en geeft verzachting, ontspanning en een kalmerend gevoel voor uw rusteloze benen. Het perfecte formaat om dit product eens uit te proberen!

Bekijk product

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang tips, aanbiedingen en nieuws in uw mailbox.